Rahsia Nombor Siri Ibu Duit



Metafizik Ibu Duit

Sebenarnya tiada istilah ibu duit yang di anggap menarik duit lain dalam metafizik, ia cuma trick latihan supaya kita menyimpan dan bersedekah.

"Ibu Duit Metafizik" bukan sahaja untuk di simpan, malah ada juga ibu duit yang harus di sedekahkan agar pelaburan akan mendapt ROI yang lumayan!

Ibu Duit Simpanan

Wang yang bernombor siri: 9xxxxxxx9

9 depan 9 belakang dan tiada angka 0 di antaranya. seperti 9xxxxx769

Ada angka 769 didepan atau di tengah ataupun yang paling bagus di hujungnya.

http://lynk.my/48n3


Duit bernombor siri 38 berganda dua tiga kali seperti contoh :

9838338769
383838
388338
838383



http://lynk.my/48n3

Ibu Duit Sedekah






Ini rahsia nak buat Ibu Duit.

Setiap nasi yang kita makan ada Ibu Berkatnya sebab itu kita kena makan nasi sampai habis. Tak baik membazir. Maka, setiap Duit ada Ibunya.

Angka '9' di depan dan di belakang, satu angka '9' ditengah, tiada no '0' dan '4' di tengah, apabila di campur keseluruhan menjadikan jumlahnya 50.

Inilah ciri-ciri kod ibu duit yang dikehendaki.

Allah Maha Kuasa atas segala-segalanya. 

Falsafah Metafizik

Ketuhanan.
  • bukti kewujudan Tuhan
  • sifat-sifat Tuhan
  • selari dengan akidah Islam
  • Tuhan ini Qadim
  • bukti kewujudannya dibuktikan dengan ciptaanNya
  • sifat-sifat Tuhan mengukuhkan kewujudanNya

Ada ibu duit hebat macam mana sekalipun, tapi kalau kerja malas, tak nak usaha tak ada nya rezeki nak datang bergolek kat kita. Kan?

NOTE RM1 UNTUK DI JUAL
BOLEH BUAT IBU DUIT


http://lynk.my/48n3 
 
 




4 Sahabat Setia Blog Yang Baik Ini Telah Menulis Untuk "Rahsia Nombor Siri Ibu Duit"

Saya ada 2 keping rm5 & sekeping rm50 no siri 9xx9xx9. Pm 0139102779

Asalamualaikum..bang nk tmpang tnya..kalau no siri es8998998 bleh jd ibu duit jgk ke.?

@Alif Angah - bagi pendapat saya, tak sesuai tu..

 
Copyright © 2014 Datoksir Kronik - All Rights Reserved
Template By. Nyut Nyut